Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες (17/12) με μία προπόνηση στην Τούμπα την προετοιμασία του για τον σημερινό (18/12) αγώνα με τον ΠΑΣ και ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει αρκετούς λόγους για να "πονοκεφαλιάζει". Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρα από τον τιμωρημένο Ράζβαν Ρατς, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός λόγω καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην περιοχή του παλιού του τραυματισμού.
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν κι αναμένεται να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.
Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τα Γιάννενα είναι, συγκεκριμένα, οι: Γλύκος, Ιτάνζ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ, Πούγγουρας, Αθανασιάδης. Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με κυκλοφορία της μπάλας και οδηγίες για την ανασταλτική λειτουργία όσο και την ανάπτυξη.