Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Το… τρένο έφυγε για τους «16»

Το… τρένο έφυγε για τους «16»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Χρυσό» βαθμό απέσπασε στα Χανιά ο Ηρακλής και πανηγύρισε την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος…...

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, πανηγύρισε στα Χανιά ο Ηρακλής. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, πήρε το ζητούμενο, που ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας, έφτασε τους πέντε βαθμούς και άφησε τον Πλατανιά, εκτός διοργάνωσης. 

Οι «κυανόλευκοι» αν και με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους παρατάχθηκαν πολύ καλά διαβασμένοι, έκλεισαν τους διαδρόμους και έφτασαν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ της νίκης, αυτό δεν ήρθε, όμως ελάχιστη σημασία έχει.

Ο Ηρακλής, έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο καλή ομάδα έχει φέτος, παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος ήταν από την Σούπερ Λιγκ. Ουιαστικά, οι «κυανόλευκοι» που για ακόμα ένα παιχνίδι κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους, απειλήθηκαν στη φάση του 77′, όταν ο Ιντζόγλου, έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Φιγκέιρα.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 80′ με τη κεφαλιά του Λουκίνα και στο 84′ με το σουτ του Τσιλιανίδη.

Πλέον, αναμένεται η κλήρωση της Παρασκευής εκεί όπου οι «κυανόλευκοι» θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό του στην φάση των «16» που θα είναι μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των ομίλων τους.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Χριστόπουλος):  Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ (Τόρες 58′), Φιγκέιρα, Μενδρινός( Αγκιλέρα 58′), Τσοντάκης (Μπεριάν 73′), Ναζλίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Πορτουλίδης (Μπαρτολίνι 68′), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (Αγγελούδης 89′), Πασάς (Ρομάνο 58′), Τσιλιανίδης, Λουκίνας

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κατερίνα Στανίση: Πολιτική – Τραγούδι σημειώσατε x!

Συνάντηση εργασίας του Μπουτάρη με τον νέο Πρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ»