Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Μπάσκετ: Ξανά στο γήπεδο για... 27 δευτερόλεπτα Κηφισιά και Λαύριο!

Μπάσκετ: Ξανά στο γήπεδο για... 27 δευτερόλεπτα Κηφισιά και Λαύριο!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ έπειτα από την έφεση που είχε καταθέσει η ομάδα της Κηφισιάς
Επανάληψη των τελευταίων 27 δευτερολέπτων της αναμέτρησης της Κηφισιάς με το Λαύριο για την 3η αγωνιστική της Α1 ανδρών αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών δικαίωσε την ομάδα των βορείων προαστίων στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, που είχε μεν αναγνωρίσει την αδικία εις βάρους της ομάδας του Βασίλη Παπαθεοδώρου, (σ.σ. δεν είχε μετρήσει καλάθι του Μαυροειδή) αλλά είχε αποφασίσει πως παρέμενε η νίκη του Λαυρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα παιχτούν τα τελευταία 27 δευτερόλεπτα του αγώνα με το σκορ να είναι 81-78 υπέρ των γηπεδούχων και με τις ίδιες συνθέσεις (σ.σ. η Κηφισιά δεν θα έχει τον Μαυροειδή που πήγε στην ΑΕΚ).

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Γνωρίστε τον πλούτο του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού (ΦΩΤΟ)

Είχε γίνει ένα τηλεφώνημα στον Αλ. Τσίπρα, λένε κύκλοι του Κ. Καραμανλή