Στην κατάθεσή του ο Τζεμπούρ υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον Βελλιδη. Ως επιχείρημα προς τους δικαστές επικαλέστηκε και το βίντεο με την αντίδραση του τερματοφύλακα παίκτη που δεν κρατάει καν το πρόσωπο του.
Ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίδης, κατέθεσε ως μάρτυρας ότι «... και τον Βελλίδη να ρωτήσετε θα σας πει ότι δεν τον χτύπησε».
Το ίδιο ζήτησε και η υπεράσπιση της ΑΕΚ, με επίσημο αίτημα να κληθεί ο Βελλιδης. «Το ίδιο θα σας πει κι αυτός, αφού οι παίκτες φεύγουν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο» ήταν τα λόγια της κας Δόξας Τσαγκαράκη, που εκπροσώπησε τον Τζεμπούρ στην υπόθεση.
Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας. Αν κριθεί ένοχος για βίαιη συμπεριφορά, τότε θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές.
