Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Πολιτιστική Χορηγία» της INTERLIFE Ασφαλιστικής στο ΚΘΒΕ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συμπλήρωση 5 χρόνων χορηγικής συνεργασίας της INTERLIFE Ασφαλιστικής με το ΚΘΒΕ

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη χαρακτηρίστηκε ως “Πολιτιστική Χορηγία” η ετήσια χορηγία σε είδος της INTERLIFE Ασφαλιστικής με αποδέκτη το “Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος” και στόχο την ενίσχυση του συνόλου των παραγωγών, συμπαραγωγών, αφιερωμάτων και εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του Θεάτρου.

interlife_politistiki_horigia_sto_kthbe.jpg

Το ΚΘΒΕ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο θεατρικό και ευρύτερα πολιτιστικό Οργανισμό στη χώρα μας, ενώ λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού από το 1961. Η “Πολιτιστική Χορηγία” είναι ένας θεσμός της ελληνικής πολιτείας που τέθηκε σε ισχύ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Νόμος 3525/2007-ΦΕΚ16/Α/26.01.2007) και αποσκοπεί στη χρηματοδότηση του Πολιτισμού από πόρους προερχόμενους από τον Ιδιωτικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, μέσω του προγράμματος “Προσφέρω …αλλιώς” που υλοποιεί, προωθεί δυναμικά την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη και χαιρετά με ιδιαίτερη περηφάνια τη συμπλήρωση 5 χρόνων χορηγικής συνεργασίας με το ΚΘΒΕ αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς