Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γαστρονομική εβδομάδα με τον Έκτορα Μποτρίνι σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Γαστρονομική εβδομάδα με τον Έκτορα Μποτρίνι σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης
Για μια εβδομάδα Θεσσαλονικείς και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την δημιουργική κουζίνα του σεφ ...

Ο Έκτορας Μποτρίνι και το Ciel Bar – Restaurant ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια καλοκαιρινή γαστρονομική εβδομάδα! Ο βραβευμένος chef και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει δύο ειδικά μενού σε προνομιακή τιμή.

Για μια εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την δημιουργική κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι. Εκλεκτές γεύσεις, επιμελημένες από  τη μαεστρία του διάσημου chef σας περιμένουν να τις απολαύσετε, σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι, από τις 9 έως τις 15 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της ενέργειας Botrini Week ο Έκτορας και η ομάδα του μας υποδέχονται στο Ciel Bar-Restaurant (Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης).

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 2310 253878

Ο χώρος διαθέτει πάρκινγκ

Ωράριο κουζίνας

Δευτέρα – Κυριακή: 13:00 – 00:30

Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Facebook page: Ciel Bar Restaurant

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Γεύσεις Θεσσαλονίκης

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα – Και φέτος

Βύθιση τουριστικού σκάφους ανοιχτά του Πουκέτ – Τουλάχιστον 27 νεκροί