Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραμπ: Η υπομονή με τη Βόρεια Κορέα τελείωσε!

Συνάντηση του αμερικάνου προέδρου με την επικεφαλής της Ν. Κορέας

«Η στρατηγική υπομονή με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχει αποτύχει. . . Ειλικρινά, η υπομονή τελείωσε», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως τα προγράμματα της Βόρειας Κορέας για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων απαιτούν να δοθεί μια «αποφασιστική απάντηση» και πως έληξε η περίοδος της «στρατηγικής υπομονής» με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας.

«Η στρατηγική υπομονή με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχει αποτύχει. . . Ειλικρινά, η υπομονή τελείωσε», δήλωσε ο Τραμπ από τον κήπο του Λευκού Οίκου μαζί με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι-ιν.

«Συνεργαζόμαστε στενά με την Νότια Κορέα, την Ιαπωνία καθώς και με εταίρους μας σε όλο τον κόσμο, για την λήψη μέτρων σε διπλωματικό, οικονομικό επίπεδο και επίπεδο ασφάλειας ώστε να προστατέψουμε τους συμμάχους μας και τους πολίτες μας από αυτή την απειλή γνωστή ως Βόρεια Κορέα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Το φλοιοφάγο έντομο απειλεί ξανά το Σέιχ Σου – Τι λέει το δασαρχείο
«Δεν υπάρχει φαρμακευτική αντιμετώπιση μόνον απομάκρυνση των προσβεβλημένων δέντρων», είπε η δασάρχης, Φιλοθέη Μελά
Θεσσαλονίκη: Το φλοιοφάγο έντομο απειλεί ξανά το Σέιχ Σου – Τι λέει το δασαρχείο
Άδωνις Γεωργιάδης: Ναι, έκανα μεταμόσχευση μαλλιών – Είμαι πολύ ευχαριστημένος
«Με εντυπωσιάζει υπερβολικά η ανάγκη των συμπολιτών μου να ασχολούνται με τις τρίχες μου», είπε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης: Ναι, έκανα μεταμόσχευση μαλλιών – Είμαι πολύ ευχαριστημένος