Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Ράντσο με φυτεία μαριχουάνας ανοίγει ο Μ. Τάισον

Ράντσο με φυτεία μαριχουάνας ανοίγει ο Μ. Τάισον
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επωφελούμενος από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια για ψυχαγωγική χρήση
Ο Μάικ Τάισον, επωφελούμενος από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια για ψυχαγωγική χρήση, είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο επιχειρηματικό του έργο. Όπως αναφέρει η The Blast, o πρώην πυγμάχος έχει ήδη αγοράσει ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ράντσο, μια φυτεία μαριχουάνας με την επωνυμία Tyson Ranch.

Η Πολιτεία της Καλιφόρνια έδωσε το πράσινο φως για τη νομιμοποίηση αυτής της ουσίας για ψυχαγωγική χρήση μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2016 και η οποία τέθηκε σε ισχύ αυτή τη Δευτέρα.

Στο οικόπεδο, εκτός από τις καλλιεργητικές εκτάσεις, θα υπάρχουν καταστήματα εφοδιασμού, ένα αμφιθέατρο όπου θα γίνεται διδασκαλία των νέων παραγωγών. Επιπλέον, θα συνεργαστεί για την έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις της μαριχουάνας στον τομέα της ιατρικής.

Ο Τάισον μπορεί να εμπλακεί νομίμως στην πώληση της μαριχουάνας αφού έχει καταδικαστεί δύο φορές με ποινές που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, όταν βρέθηκε θετικός για τη μαριχουάνα το 2000 και το 2007 για κατοχή κοκαΐνης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 20.000 προσλήψεις νέων ηλικίας έως 35 ετών

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Δοξαράς