Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φονικός κυκλώνας στη Μαδαγασκάρη - Τουλάχιστον 51 νεκροί

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνολικά 22 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, σύμφωνα με τις αρχές

Σε 51 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον κυκλώνα που έπληξε τη Μαδαγασκάρη πριν από περίπου 10 ημέρες, ενώ 22 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο τροπικός κυκλώνας Άβα πέρασε μέσω της Μαδαγασκάρης στις 5 με 6 Ιανουαρίου, κυρίως από την ανατολική ακτή της νήσου, με ανέμους που έπνεαν με ταχύτητες μεταξύ των 140 και 190 χλμ./ώρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Προηγούμενος απολογισμός που είχαν δώσει στη δημοσιότητα οι αρχές πριν από μια εβδομάδα έκανε λόγο για 29 νεκρούς.

Όπως ανακοίνωσε χθες το Εθνικό Γραφείο Διαχείρισης Κινδύνου και Καταστροφών πάνω από 54.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από τον κυκλώνα.

Συνολικά 78 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους τον Μάρτιο του 2017, από κυκλώνα που είχε πλήξει την βορειανατολική ακτή της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί