Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιταλία: Φοιτήτρια ενοχοποίησε πρώην φίλο της ως ισλαμιστή τρομοκράτη

Για να τον εκδικηθεί επειδή αυτός διέλυσε τον δεσμό τους

Ωσάν μία άλλη Πενθεσίλεα, ή Διηάνειρα, που λαχταρά να εκδικηθεί τον άνευ ανταπόκρισης ή τον πληγωμένο έρωτά της, μία 25χρονη Ουκρανή φοιτήτρια στο Τορίνο, κρέμασε τζιχαντιστικές αφίσες, τρομοκρατικές επιγραφές στα αραβικά και ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο δωμάτιο του 26χρονου Λιβανέζου πρώην συντρόφου της, όταν αυτός διέλυσε τον δεσμό τους.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Digos άσκησαν δίωξη κατά της νεαρής Ουκρανής για απόπειρα παραπλάνησης των Αρχών. Ο συναγερμός για τις Αρχές σήμανε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ήχησε το αντιπυρικό σύστημα στην πανεπιστημιακή εστία «Ολύμπια», στο δωμάτιο του 26χρονου Λιβανέζου, ο οποίος φοιτούσε στην Πολυτεχνική Σχολή του Τορίνο.

Πηγές: La Repubblica, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Λιβύη: «Η κυβέρνηση οφείλει να ασκήσει διπλωματικές πιέσεις»
«Η νέα αυτή διπλωματική αποτυχία αποτελεί προϊόν της άνευ σχεδίου εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ για Λιβύη: «Η κυβέρνηση οφείλει να ασκήσει διπλωματικές πιέσεις»
Θεσσαλονίκη: Φωτίστηκαν Μέγας Αλέξανδρος και σιντριβάνια ξανά μετά από 14 χρόνια
Τέλος οι εκδηλώσεις στο σημείο, καθώς προκαλούσαν φθορές που δεν επέτρεπαν, μεταξύ άλλων λόγων και τη λειτουργία του φωτισμού
Θεσσαλονίκη: Φωτίστηκαν Μέγας Αλέξανδρος και σιντριβάνια ξανά μετά από 14 χρόνια