Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στο Παρίσι

Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στο Παρίσι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το τέταρτο περιστατικό με θανάσιμο τραυματισμό με ηλεκτρικό πατίνι στην πόλη

Άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Παρίσι. 

Οι λάτρεις τους αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και στους δρόμους πλέον, συναντά κανείς πολύ συχνά αυτού του είδους τα μεταφορικά μέσα. Δυστυχώς, όμως, καταγράφονται αρκετά τραγικά περιστατικά στην άσφαλτο. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο βρετανικός «Guardian»  το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στο Παρίσι, τέσσερα χιλιόμετρα μακρυά από τις Βερσαλλίες. 

Μέσα σε τέσσερις μήνες είναι το τέταρτο περιστατικό με θανάσιμο τραυματισμό με ηλεκτρικό πατίνι στην πόλη. 

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος, ενώ κινούνταν στην γραμμή ταχείας κυκλοφορίας, όταν ένα μηχανάκι έπεσε πάνω του. Άγνωστο παραμένει ακόμη, εάν το ηλεκτρικο πατίνι ήταν εξοπλισμένο με φως. Ο μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Από την αναφορά στην αστυνομία αποκαλύψθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η μηχανή του βρέθηκε 400 μέτρα μακρυά από το τόπο του συμβάντος. 

Η χρήση για ηλεκτρικό πατίνι σε αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία έχει απαγορευθεί, αν και είναι πολλοί εκείνοι που το έχουν λατρέψει, κυρίως για οικονομικούς λόγους. 

Μια μόλις ημέρα πριν από το θλιβερό περιστατικό, δύο γυναίκες είχαν επίσης, τραυματιστεί στο δρόμο από πτώση, οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
63 πυρκαγιές σε 24 ώρες σε όλη τη χώρα - Σε ύφεση στην Ελαφόνησο

Διαμαρτυρία των σεισμοπαθών κατοίκων της Βρίσας στη Μυτιλήνη