Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Κορωνοϊός: 97 νεκροί σε μία ημέρα στην Ιταλία

Κορωνοϊός: 97 νεκροί σε μία ημέρα στην Ιταλία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Φόβοι για μόλυνση μέχρι και στο 60% του πληθυσμού

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να σκορπά τον θάνατο στην Ιταλία. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Πολιτική Προστασία της γειτονικής χώρας, οι νεκροί ανήλθαν στους 463, 97 περισσότεροι σε σχέση με χθες. Τα κρούσματα του κορωνοϊού έφτασαν τα 7.985, 1.598 περισσότερα σε σχέση με χθες.

Σημειώνεται, ότι ο επιδημιολόγος Βάλτερ Ριτσάρντι, σύμβουλος του υπουργού Υγείας της Ιταλίας, μέσω της εφημερίδας La Stampa ζητά από τους Ιταλούς «να μείνουν μέσα στο σπίτι όσο περισσότερο μπορούν».

Ο επιστήμονας εκτιμά, αν ο ιός συνεχίσει να μεταδίδεται με τόσο ταχείς ρυθμούς, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στα νοσοκομεία, καθώς μια ανεξέλεγκτη εξάπλωση της ασθένειας ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη και πάνω από ένα εκατομμύριο νεκρούς και τη μόλυνση μέχρι και του 60% του πληθυσμού. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός-Δήμαρχος Πύργου: Δεν υπάρχει μηχανισμός να επιτηρεί την καραντίνα

Επιφυλακτικά τα γερμανικά κόμματα σε παραχωρήσεις προς τον Ερντογάν