Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Διπλασιάστηκαν οι νεκροί στην Ισπανία - Έφτασαν τους 28

28 νεκροί και 1.204 κρούσματα

Ο αριθμός των θανάτων και των κρουσμάτων σχεδόν διπλασιάστηκε μέσα σε ένα 24ωρο στην Ισπανία, ενώ αποφασίστηκε πως όλα τα σχολεία στην περιοχή της Μαδρίτης θα κλείσουν λόγω ανησυχιών από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού. 

Το κλείσιμο των σχολείων αφορά σχεδόν 1,2 εκατομμύρια μαθητές και θα διαρκέσει για 15 μέρες, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena Ser.

Το ισπανικό υπουργείο Υγείας, στον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ, ανέφερε ότι 28 άνθρωποι έχουν τη χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 1.204.

Ο απολογισμός σχεδόν διπλασιάστηκε τις τελευταίες 24 ώρες: η Ισπανία είχε 589 κρούσματα και 16 θανάτους την Κυριακή.

Η χώρα έχει ήδη αυστηροποιήσει τα μέτρα για να περιορίσει την επιδημία, ειδικά σε ένα από τα βασικά κέντρα εξάπλωσης του ιού, τη Χώρα των Βάσκων. Όλα τα σχολεία της πόλης Βιτόρια, πρωτεύουσα της περιοχής, θα παραμείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γεωργία Αϋφαντοπούλου για πρόεδρος ΡΑΣ – Ψήφος εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη
Αλλαγές στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων - Για τη θέση της προέδρου της ΡΑΣ προτείνεται η Γεωργία Αϋφαντοπούλου
Η Γεωργία Αϋφαντοπούλου για πρόεδρος ΡΑΣ – Ψήφος εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη
Θρίλερ στη Χαλκιδική: Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι πολυτελούς ξενοδοχείου
Η τουρίστρια έπεσε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύζυγό της - Συνελήφθη ο άνδρας και αναμένεται να δικαστεί
Θρίλερ στη Χαλκιδική: Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι πολυτελούς ξενοδοχείου