Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Δεκτή από Ερντογάν η παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών - γαμπρού του

Δεκτή από Ερντογάν η παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών - γαμπρού του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Κατόπιν αξιολόγησης του προέδρου μας, το αίτημα του υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ να παραιτηθεί έγινε δεκτό»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε δεκτή την αιφνιδιαστική παραίτηση του υπουργού Οικονομικών και γαμπρού του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η τουρκική προεδρία.

Την Κυριακή ο Αλμπαϊράκ γνωστοποίησε μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ότι παραιτείται για λόγους υγείας, μία ημέρα αφότου ο Ερντογάν διόρισε νέο κεντρικό τραπεζίτη τον Νατζί Αγκμπάλ.

«Κατόπιν αξιολόγησης του προέδρου μας, το αίτημα του υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ να παραιτηθεί έγινε δεκτό», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ερντογάν «θαυμάζει τις επιτυχίες» που είχε ο γαμπρός του κατά τη διετή θητεία του στο υπουργείο, πρόσθεσε η Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο εν μέσω lockdown – Τραυματίας 16χρονος

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας και αραιές νεφώσεις