Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

70χρονος κρατούσε νηστικό τον γιο του για «τιμωρία» που έχασε τη δουλειά του

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κρατούσε έγκλειστο τον γιο του, επί τουλάχιστον τέσσερις μήνες, στη σοφίτα του σπιτιού τους

Ένας 70χρονος φέρεται ότι κρατούσε έγκλειστο τον γιο του, επί τουλάχιστον τέσσερις μήνες, στη σοφίτα του σπιτιού τους, σε ένα μικρό χωριό της Αλσατίας και δεν του έδινε φαγητό, για να τον «τιμωρήσει» επειδή έχασε τη δουλειά του.

Ο ηλικιωμένος έχει τεθεί υπό κράτηση και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον εισαγγελέα.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η χωροφυλακή κλήθηκε να παρέμβει σε μια υπόθεση οικογενειακής βίας: η σύζυγος του 70χρονου κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι ο γιος τους χτύπησε τον πατέρα του, στο χωριό Μαλμπερσπάκ, που απέχει 30 χιλιόμετρα από τη Μιλούζ.

Ο 39χρονος γιος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τον πατέρα του κι εκείνοι τον μετέφεραν σε νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί αν η κατάσταση της υγείας του επιτρέπει να τεθεί υπό κράτηση. Στη διαδρομή, ο γιος τους είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ότι δεν έχει φάει τίποτα το τελευταίο διάστημα.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί σοκαρίστηκαν από την αδυναμία του που θύμιζε «εικόνες κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης». Ο 39χρονος τους είπε ότι επέστρεψε στο πατρικό του πριν από περίπου έναν χρόνο, αφού έχασε τη δουλειά του. Ο πατέρας του, θεωρώντας ότι ο γιος του δεν κάνει τίποτα για να τα βγάλει πέρα, αποφάσισε να τον κλείσει στη σοφίτα, του απαγόρευσε να κατεβαίνει στο σπίτι και να τρώει. Επειδή πεινούσε, προσπάθησε να ξεγλιστρήσει στα κρυφά τη νύχτα από τη σοφίτα για να φάει τα αποφάγια. Αλλά ο πατέρας του τον αντιλήφθηκε και του απέκλεισε την πρόσβαση. Έχοντας πλέον φτάσει στα όριά του, κατέληξε να χτυπήσει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο γιος δεν θα διωχθεί ποινικά για τον ξυλοδαρμό του πατέρα.

Οι γείτονες της οικογένειας, σε αυτό το χωριό των 500 κατοίκων, είπαν ότι δεν είχαν καταλάβει ότι ο 39χρονος είχε επιστρέψει στο πατρικό του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα