Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαϊάμι: Δέκα ακόμη σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο αριθ΄μος των θυμάτων μέχρι τώρα ανέρχεται σε 46

Σωστικά συνεργεία ανέσυραν δέκα ακόμη πτώματα από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι που κατέρρευσε πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων μέχρι τώρα σε 46, ανέφεραν σήμερα αξιωματούχοι.

Εργαζόμενοι στην έρευνα και διάσωση συνεχίζουν να ψάχνουν μέσα στα χαλάσματα του γκρεμισμένου κτιρίου Champlain Towers South στο Σέρφσαϊντ, υπό ζεστές και ξηρές καιρικές συνθήκες, ενώ η τροπική καταιγίδα Έλσα που έπληξε τη δυτική Φλόριντα στην απέναντι πλευρά της Πολιτείας, απομακρύνεται από την περιοχή.

Οι διασώστες έχουν επεκτείνει τις έρευνές τους μετά την ελεγχόμενη κατεδάφιση του υπόλοιπου κτιρίου την Κυριακή το βράδυ.

"Η ομάδα συνεχίζει να προχωρά σε σημεία όπου υπήρχαν οι σοροί, τα οποία δεν ήταν προσβάσιμα πριν από την κατεδάφιση", τόνισε η δήμαρχος της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, η Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα.

Σημείωσε ότι 94 άνθρωποι που ενδέχεται να βρίσκονταν μέσα στο κτίριο, όταν ένα μεγάλο τμήμα του κατέρρευσε στις 24 Ιουνίου, εξακολουθούν να αγνοούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel