Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στην Ινδία από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στην Ινδία από έκρηξη φιάλης υγραερίου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η αστυνομία είπε ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση από γείτονες που είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το σπίτι

Παρανάλωμα του πυρός, ύστερα από έκρηξη φιάλης υγραερίου, έγινε σήμερα το σπίτι μιας εξαμελούς οικογένειας σε κοινότητα του κρατιδίου Χαριάνα, στη βόρεια Ινδία.

Το ζευγάρι (ένας 45χρονος και μια 40χρονη) και τα τέσσερα παιδιά τους (ηλικίας από 10 έως 18 ετών) βρήκαν τον θάνατο.

«Στο σπίτι εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά την έκρηξη φιάλης υγραερίου» που η οικογένεια χρησιμοποιούσε για το μαγείρεμα, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Έξι άνθρωποι -- το ανδρόγυνο και τα τέσσερα παιδιά του (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) -- έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα από τη Δυτική Βεγγάλη και οι γονείς είχαν βρει δουλειά σε εργοστάσιο της πόλης Πανίπατ.

Η αστυνομία είπε ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση από γείτονες που είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το σπίτι. «Η οικογένεια έμενε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ενοικιάσει. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες, το οίκημα είχε ήδη γίνει παρανάλωμα του πυρός. Τα θύματα βρέθηκαν απανθρακωμένα», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Πτώση ανεμιστήρα σε σχολείο - Πέμπτη αναβολή της δίκης

Επίσκεψη Τάκη Θεοδωρικάκου στην Κομοτηνή - Το πρόγραμμά του