Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ουκρανία: Τουλάχιστον 7 άμαχοι σκοτώθηκαν από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Μικολάιβ

Ακόμη 33 άτομα τραυματίστηκαν - 22 πολυώροφα κτίρια, 12 ιδιωτικές κατοικίες κι άλλα κατοικήσιμα κτίρια υπέστησαν ζημιές

Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν και 33 τραυματίστηκαν από ρωσικές επιθέσεις που σημειώθηκαν μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης, όταν τέσσερις πύραυλοι κρουζ τύπου Kalibr έπληξαν το Μικολάιβ, όπως ανακοίνωσε το προεδρικό γραφείο της Ουκρανίας.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Μικολάιβ, Βιτάλι Κιμ, δήλωσε ότι 22 πολυώροφα κτίρια, 12 ιδιωτικές κατοικίες κι άλλα κατοικήσιμα κτίρια υπέστησαν ζημιές κατά την επίθεση, όπως αναφέρει το Associated Press .

Αξιωματούχοι της άμυνας δήλωσαν ότι οι πύραυλοι Kalibr εκτοξεύτηκαν από κάποιο σημείο στη Μαύρη Θάλασσα.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Οι ανήλικοι δεν θα φυλακίζονται - Θα έχουν ήπια αναμορφωτικά μέτρα
Αθλητισμός, πολιτισμός και κοινωφελής εργασία, τα τρία όπλα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επανένταξη των ανηλίκων από 12 έως 18 ετών
Φλωρίδης: Οι ανήλικοι δεν θα φυλακίζονται - Θα έχουν ήπια αναμορφωτικά μέτρα