Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ινδονησία: Τουλάχιστον 11 νεκροί και αρκετοί αγνοούμενοι μετά το ναυάγιο ταχύπλοου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός του δυστυχήματος ενδέχεται να αυξηθεί

Tουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο ταχύπλοου σκάφους στην επαρχία Ριάου της δυτικής Ινδονησίας, ενώ οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός του δυστυχήματος ενδέχεται να αυξηθεί καθώς αγνοείται η τύχη πολλών επιβατών.

Το ταχύπλοο επιβατηγό σκάφος SB Evelyn Calisca 01 είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Ιντραγκίρι Χίλιρ με προορισμό την Ταντζούνγκ Πίνανγκ (πρωτεύουσα της επαρχίας Ριάου). Εκτιμάται πως στο ταχύπλοο επέβαιναν περίπου 80 άνθρωποι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο Xinhua ότι διασώστες ανέσυραν 58 επιζώντες από την περιοχή του ναυαγίου, ενώ επεσήμανε πως το ταχύπλοο μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

fotia
Μάχη με τις φλόγες σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς - Η εικόνα της φωτιάς στη Χαλκιδική
Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην Κρηστώνη στο Κιλκίς - Σε εξέλιξη η μάχη με την πυρκαγιά στα Κουφάλια
Μάχη με τις φλόγες σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς - Η εικόνα της φωτιάς στη Χαλκιδική