Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φινλανδία: Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος - Σώοι οι δύο πιλότοι

Το αεροσκάφος ανήκε στην Πολεμική Αεροπορία της Φινλανδίας και χρησιμοποιούνταν για εκπαιδευτικούς σκοπούς

Η Πολεμική Αεροπορία της Φινλανδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα αεροσκάφος τύπου Hawk συνετρίβη στην νότια Φινλανδία και ότι οι δύο πιλότοι ενεργοποίησαν τον μηχανισμό εκτίναξης και είναι ασφαλείς.

Η Πολεμική Αεροπορία αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι το Hawk, που κατασκευάζεται από την βρετανική BAE Systems, είναι ένα διθέσιο μονοκινητήριο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Οι δύο πιλότοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία με ανάρτηση της στο twitter.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγαπηδάκη: Έχω υποστεί αίσχη - Μια γυναίκα με μπέσα δεν βγήκε να πει μια κουβέντα
Με έχουν αποκαλέσει από «υπάλληλο του Σόρος» έως «βαλτή από τη Novartis» αναφέρει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας σε ανάρτησή της
Αγαπηδάκη: Έχω υποστεί αίσχη - Μια γυναίκα με μπέσα δεν βγήκε να πει μια κουβέντα