Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανικός σε πτήση για Λονδίνο: Πιλότος και συγκυβερνήτης αισθάνθηκαν αδιαθεσία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανέφεραν ότι εισέπνευσαν τοξικά αέρια μέσα στο πιλοτήριο - Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες της πτήσης της British Airways όταν ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου αισθάνθηκαν αδιαθεσία την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Λονδίνο χθες Πέμπτη.

Οι δύο άνδρες αναγκάστηκαν να φορέσουν μάσκες οξυγόνου αφού ανέφεραν ότι μέσα στο πιλοτήριο εισέπνευσαν τοξικά αέρια, τη στιγμή που βρίσκονταν στα 30.000 πόδια. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ύστερα από την απογείωσή του από το Νιούκαστλ.

 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οι δύο πιλότοι

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από «παρακολούθηση» εν μέσω φόβων ότι μπορεί να είχαν εκτεθεί σε τοξικές χημικές ουσίες, αναφέρει η Daily Mail. Ασθενοφόρα και πυροσβεστικές υπηρεσίες έσπευσαν στο Κέντρο Αναφοράς Πληρώματος της British Airways, όπου οι δύο πιλότοι αξιολογήθηκαν. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

«Έχουν ξεκινήσει έρευνες για αυτό το ανησυχητικό περιστατικό», ανέφερε μία πηγή στη βρετανική εφημερίδα «Sun».

 

Το αεροπλάνο καθυστέρησε να προσγειωθεί 91 λεπτά

Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε στην Daily Mail: «Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά μετά από ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα με το αεροσκάφος. Το αεροπλάνο καθυστέρησε να προσγειωθεί 91 λεπτά».

Οι δύο πιλότοι έπειτα από την περιπέτειά τους παρακολουθούνται από γιατρούς σε νοσοκομείο της Βρετανίας.

Πηγή: Daily Mail

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε