Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Βέλγιο: Λήξη συναγερμού για παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε πλοίο

Βέλγιο: Λήξη συναγερμού για παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε πλοίο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνεχίζει την πορεία του

Λήξη συναγερμού. Το πλοίο «MSC Bha-vya V» με σημαία Λιβερίας συνεχίζει τη διαδρομή του προς τον τελικό προορισμό του, την Αμβέρσα, ανακοίνωσαν οι βελγικές αρχές, καθώς η ειδοποίηση για εκρηκτικό μηχανισμό δεν ήταν αξιόπιστη.

 

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «MSC Bha-vya», το οποίο ακινητοποιήθηκε στη Βόρεια Θάλασσα από τη Δευτέρα λόγω απειλής για παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, μπόρεσε να συνεχίσει τη διαδρομή του, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη το μεσημέρι, η ομοσπονδιακή υπηρεσία του Βελγίου για τις μεταφορές και την κινητικότητα.

 

«Μετά από εξέταση του φορτίου του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και την ανάλυση του Συντονιστικού Οργάνου για Ανάλυση Απειλών (OCAM), ο πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ναυτιλιακής Ασφάλειας (ANSM) αποφάσισε ότι «η ειδοποίηση δεν ήταν αξιόπιστη και δεν υπήρχαν επαρκείς λόγοι για την απαγόρευση το πλοίο από την πρόσβαση στο λιμάνι», πρόσθεσε το ομοσπονδιακή υπηρεσία κινητικότητας και μεταφορών. Ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι η κατάσταση παρακολουθείται στενά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο χάρτης πληρωμών e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 27 έως 29 Δεκεμβρίου

Κως: Tρεις διακινητές μεταναστών συνέλαβε το Λιμενικό μέσα σε λίγες ώρες