Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Βερολίνο: Εμπρηστικός μηχανισμός σε όχημα της ελληνικής πρεσβείας

Βερολίνο: Εμπρηστικός μηχανισμός σε όχημα της ελληνικής πρεσβείας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τέτοια επίθεση

Επίθεση σε αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 30/1, σημαίνοντας συναγερμό στη γερμανική αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το OPEN, στο όχημα μέλους της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και να καταστραφεί ολοσχερώς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τέτοια επίθεση. Τελευταία επίθεση έγινε τον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε, την ευθύνη είχε αναλάβει ομάδα αναρχικών η οποία κατηγορούσε την ελληνική κυβέρνηση για διάφορα ζητήματα, μεταξύ τρων οποίων το μεταναστευτικό.

Αυτό που ανησυχεί τις Αρχές είναι πως φαίνεται πως τα μέλη της ελληνικής πρεσβείας παρακολουθούνται γιατί οι επιθέσεις γίνονται έξω από τα σπίτια τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Πηγή: cnn.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Λιάνα Κανέλλη: «Γύρισα από την κόλαση - Ήμουν διασωληνωμένη και στα όρια»

Θεσσαλονίκη: Καταρρέει το Παλατάκι, άνοιξε τρύπα απ’ έξω – «Ντροπή της πόλης»