Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Al Jazeera: Διαπραγμάτευση Νετανιάχου με ΗΠΑ για μεγαλύτερη υποστήριξη και χρήματα

Al Jazeera: Διαπραγμάτευση Νετανιάχου με ΗΠΑ για μεγαλύτερη υποστήριξη και χρήματα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Ο Νετανιάχου θα πάρει πιθανώς περισσότερα χρήματα, θα πάρει περισσότερη βοήθεια, θα πάρει περισσότερη αμερικανική υποστήριξη»

Μία εικόνα από το παρασκήνιο στο Ισραήλ μετά την ιρανική επίθεση δίνει ο πολιτικός αναλυτής του δικτύου Al Jazeera, Marwan Bishara.

«Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου είναι ο αρχιτέκτονας της σχέσης με τις Ηνωμένες Πολιτείες, και είναι ο αρχιτέκτονας της κυβέρνησης συνασπισμού του. Χειραγωγεί και τις δύο. Σε ό,τι τον αφορά, αναζητά τις καλύτερες επιλογές που έχει», ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι ήδη συζητά και διαπραγματεύεται με τον πρόεδρο Μπάιντεν σχετικά με το τίμημα για τη μη αντίδραση στο Ιράν».

«Τώρα το τίμημα θα μπορούσε να είναι μια σειρά από πράγματα: πρώτον, περισσότερη αμερικανική υποστήριξη. Περισσότερη άνευ όρων αμερικανική υποστήριξη και σίγουρα το μάζεμα της κριτικής για τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Γάζα αδιακρίτως και ούτω καθεξής», εξήγησε ο Marwan Bishara.

«Ο Νετανιάχου θα πάρει πιθανώς περισσότερα χρήματα, θα πάρει περισσότερη βοήθεια, θα πάρει περισσότερη αμερικανική υποστήριξη», σημείωσε ο πολιτικός αναλυτής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωταθλήτρια Γερμανίας πρώτη φορά στα 119 χρόνια ιστορίας της η Λεβερκούζεν

Οι 5 απλές συμβουλές για να «νικήσετε» τα προβλήματα στον ύπνο