Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γερμανία: Η στιγμή μεταφοράς του δράστη στον εισαγγελέα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο δράστης έπρεπε να επιστρέψει στη Βουλγαρία

Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για την επίθεση στο Ζόλινγκεν της Γερμανίας η οποία είχε ως απολογισμό τρεις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες οι οποίοι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Χέρμπερτ Ρόιλ μάλιστα, υπάρχουν αποδείξεις ότι ο δράστης είναι ο 26χρονος που συνελήφθη. 

Μετά την επίθεση, ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές. Ρεπορτάζ του Spiegel μάλιστα αναφέρει ότι ο 26χρονος είναι Σύριος και βρέθηκε στη Γερμανία μέσω Βουλγαρίας πριν από περίπου δύο χρόνια έτσι ώστε να ζητήσει άσυλο. 

Όλο αυτό το διάστημα δεν έδειχνε να κάνει ύποπτες κινήσεις που να έδειχναν ότι είχε επαφές με ισλαμιστικούς κύκλους. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα έπρεπε να είχε επιστρέψει στη Βουλγαρία εκεί από όπου πήγε στη Γερμανία, διότι αυτή ήταν αρμόδια να του δώσει άσυλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. 

germania_drastis2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις