Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απεργία σε αεροδρόμια στην Ευρώπη: Χάος για 42.000 επιβάτες, ακυρώνονται πτήσεις

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τα συνδικάτα καταγγέλλουν όλο και πιο περίπλοκες συνθήκες εργασίας για τους παρόχους υπηρεσιών με δυσμενείς ώρες και αμοιβές

Καθηλωμένα θα παραμείνουν τα αεροσκάφη που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από τα αεροδρόμια των Βρυξελλών και του Σαρλερουά σήμερα λόγω απεργίας με τα συνδικάτα να καταγγέλλουν όλο και πιο περίπλοκες συνθήκες εργασίας για τους παρόχους υπηρεσιών με δυσμενείς ώρες και αμοιβές.

Από τις κινητοποιήσεις επηρεάζονται και ορισμένες αφίξεις πτήσεων, ενώ ορισμένες αεροπορικές εταιρείες αποφάσισαν να επαναπρογραμματίσουν μέρος των πτήσεων τους.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του αεροδρομίου των Βρυξελλών Αριάν Γκόσενς στα βελγικά μέσα, ακυρώνονται «243 πτήσεις συνολικά και αυτό που είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουν οι επιβάτες είναι ότι επηρεάζονται και μια σειρά από πτήσεις που φτάνουν».

Σύμφωνα με το αεροδρόμιο των Βρυξελλών και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επηρεάζονται 42.000 ταξιδιώτες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 32.000 επιβάτες που είχαν προγραμματισμένη αναχώρηση και 10.000 άτομα των οποίων η πτήση άφιξης θα επαναπρογραμματιστεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»