Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων στο Ισραήλ - Πυραύλους εκτόξευσαν και οι Χούθι

«Ένας πύραυλος εδάφους-εδάφους εκτοξεύτηκε από την Υεμένη» αναφέρουν οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις

Καταιγισμός πυραύλων εξαπολύθηκε κατά του Ισραήλ τη Δευτέρα. Περίπου 135 πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί από τον Λίβανο στο βόρειο Ισραήλ σήμερα, από τις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με τις IDF. Σειρήνες ήχησαν και στο κεντρικό Ισραήλ εν μέσω βαλλιστικής επίθεσης και από την Υεμένη.

«Από τις 17:00 (Δευτέρα), περίπου 135 πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ πέρασαν από τον Λίβανο στο ισραηλινό έδαφος. Το IDF θα συνεχίσει να επιχειρεί ενάντια στην απειλή της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ για την υπεράσπιση του κράτους του Ισραήλ και των κατοίκων του» αναφέρεται.

«Μετά τις σειρήνες που ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ, ένας πύραυλος εδάφους-εδάφους εκτοξεύτηκε από την Υεμένη» αναφέρουν οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις. 

Όλο το Τελ Αβιβ είναι «κόκκινο»

Τελ Αβίβ

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε στο μεταξύ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, με τη συμμετοχή των υπουργών από την κυβέρνησή του.

Όπως μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο Νετανιάχου πρότεινε στη διάρκεια της συνεδρίασης την αλλαγή του ονόματος της επιχείρησης «Σιδερένια ξίφη» σε «Πόλεμος της Αναγέννησης».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι η κυβέρνησή του αλλάζει την πραγματικότητα στη Μέση Ανατολή για να αποτρέψει να συμβεί μια άλλη 7η Οκτωβρίου, έναν χρόνο μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»