Πάνω από 250 χιλιόμετρα ήταν οι ταχύτητες των ανέμων του τυφώνα Milton ο οποίος έπληξε τη Φλόριντα. Οι Αρχές της Τάμπα μάλιστα έκαναν λόγο πλέον για 9 νεκρούς.
Ο τυφώνας Milton είναι ο έκτος ισχυρότερος σε όλο τον Ατλαντικό, ενώ οι τυφώνες που πέρασαν εκτός από τον Milton είναι οι Debby και Helene.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων Ντιν Κρίσγουελ ανέφερε ότι οι επιπτώσεις του τυφώνα θα μπορούσαν να είναι χειρότερες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η Φλόριντα «απέφυγε το χειρότερο σενάριο».
Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι η πολιτεία έχει ανάγκη από πόρους, ωστόσο είπε ότι δεν θα χρειαστεί «το επίπεδο» των πόρων «που ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε χρειαστεί».