Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ επιβεβαιώνει τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ

Ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ επιβεβαιώνει τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εδώ και ώρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι είναι νεκρός

Επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη ο θάνατος του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, αφού ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ισραέλ Κατς ανέφερε ότι είναι νεκρός. 

Σύμφωνα με το γραφείο του ο υπουργός είπε: 

«Ο μαζικός δολοφόνος Γιαχία Σινουάρ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σφαγή και τις φρικαλεότητες της 7ης Οκτωβρίου, σκοτώθηκε σήμερα από στρατιώτες των IDF.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο στρατιωτικό και ηθικό επίτευγμα για το Ισραήλ και μια νίκη για ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο ενάντια στον σατανικό άξονα του ριζοσπαστικού Ισλάμ με επικεφαλής το Ιράν».

Όπως είπε ο Ισραέλ Κατς, πλέον υπάρχει δυνατότητα να απελευθερωθούν όμηροι που είναι Ισραηλινοί, αλλά και να μην έχουν η Χαμάς και το Ιράν τον έλεγχο της Γάζας. 

«Το Ισραήλ χρειάζεται την υποστήριξη και τη βοήθειά σας τώρα περισσότερο από ποτέ για να προωθήσουμε από κοινού αυτούς τους σημαντικούς στόχους» είπε. 

Ταυτόχρονα, πηγές της Χαμάς δήλωσαν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι σκοτώθηκε ο Γιαχία Σινουάρ. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα πάντα υποστήριζε την ανάγκη αυστηρής φύλαξης των συνόρων»

Θρήνος για πατέρα 2 παιδιών που σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε στη Θεσσαλονίκη