Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Κρεμλίνο: «Δεν ενημερώσαμε τις ΗΠΑ για την πυραυλική επίθεση»

Κρεμλίνο: «Δεν ενημερώσαμε τις ΗΠΑ για την πυραυλική επίθεση»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Δεν υπήρξαν ειδοποιήσεις, γιατί η Ρωσία δεν έχει τέτοια υποχρέωση» αναφέρει αξιωματούχος του Κρεμλίνου

Καμία ενημέρωση δεν παρείχε το Κρεμλίνο στις ΗΠΑ πριν χτυπήσει με πυραύλους το Ντνίπρο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε στο TASS ότι «η Ρωσία δεν έστειλε εκ των προτέρων ειδοποιήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε άλλες χώρες, σχετικά με τη χρήση του υπερηχητικού πυραύλου Oreshnik σε μια ουκρανική στρατιωτική-βιομηχανική εγκατάσταση, καθώς δεν υπάρχουν τέτοιες υποχρεώσεις». 

Στη συνέχεια ο Ρώσος αξιωματούχος συμπλήρωσε ότι «δεν υπήρξαν ειδοποιήσεις, γιατί η Ρωσία δεν έχει τέτοια υποχρέωση όσον αφορά τους πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς». 

Η Ρωσία, εκτόξευσε έναν πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς ως απάντηση στις επιθέσεις της Ουκρανίας με αμερικανικούς και βρετανικούς πυραύλους. Σύμφωνα με αξιωματούχους μάλιστα, η Ρωσία θέλησε να προειδοποιήσει το Κίεβο και τους συμμάχους του με αυτήν την επίθεση. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο στο Ντνίπρο

Ο ξηρός καρπός που κάνει καλό σε καρδιά - σπέρμα: Τα 5 οφέλη στην υγεία