Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Ινδία: 25χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του πριν την καύση του

Ινδία: 25χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του πριν την καύση του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο 25χρονος μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο και εν τέλει πέθανε χθες

Λίγη ώρα πριν την καύση του, ένας 25χρονος Ινδός βρήκε τις αισθήσεις του, αφού ο γιατρός δεν προχώρησε σε νεκροψία σύμφωνα με ιατρική πηγή. 

Πρόκειται για τον Ροχίτας Κουμάρ, ο οποίος δυσκολευόταν στην ομιλία και την ακοή, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ρατζαστάν. 

Τα ινδικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι υπέστη επιληπτική κρίση και ότι ένας γιατρός επιβεβαίωσε τον θάνατό του κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) είπε ότι ένας γιατρός «συνέταξε το πιστοποιητικό θανάτου πριν προχωρήσει σε νεκροψία» και ότι «το σώμα στάλθηκε για καύση».

Ενώ λοιπόν θα πήγαινε για καύση, «το σώμα άρχισε να κινείται» και ο νεκρός «ήταν ζωντανός και ανέπνεε» όπως είπε ο αρχίατρος. 

Ο νεαρός μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο και πέθανε χθες. Για το περιστατικό, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα τρεις γιατροί σύμφωνα με τους Times of India. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πόσο σχετικά είναι τελικά τα πράγματα…

Θανατηφόρο τροχαίο στον Βόλο - Νεκρός ένας άνδρας