Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πλήρωμα κατέγραψε ασυγκράτητο ζευγάρι σε πτήση – Διακίνησαν τις φωτογραφίες

Έρευνα από τη Swiss Airlines για τη συμπεριφορά πληρώματος πτήσης από την Μπανγκόνγκ στη Ζυρίχη

Έρευνα για τη συμπεριφορά πληρώματος πτήσης από την Μπανγκόνγκ στη Ζυρίχη καθώς κατέγραψε τις σεξουαλικές περιπτύξεις ζευγαριού διακινώντας τις σχετικές φωτογραφίες αντί να παρέμβει, ξεκίνησε η αεροπορική εταιρεία Swiss International Airlines (SWISS).

Το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο στην 12ωρη πτήση με αριθμό LX181 από την Ταϊλάνδη στην Ελβετία. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται μια γυναίκα να κάνει στοματικό σεξ σε έναν άνδρα σε έναν χώρο που βρίσκεται μπροστά από την πρώτη θέση του αεροπλάνου. Την πράξη αυτή κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται πάνω από την πόρτα του πιλοτήριου, η οποία μεταδίδει ζωντανή εικόνα στους πιλότους ώστε να γνωρίζουν αν και πότε είναι ασφαλές να βγουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

swiss-ptisi-sex_1.jpg
swiss-ptisi-sex_2.jpg

Όπως αναφέρει η New York Post, οι κάμερες αυτές δεν καταγράφουν, ωστόσο κάποιο μέλος του πληρώματος βιντεοσκόπησε την εικόνα με κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τη διαμοίρασε στο WhatsApp και σε άλλα εσωτερικά κανάλια της εταιρείας.

«Η καταγραφή επιβατών χωρίς την συγκατάθεσή τους και η διακίνηση των καταγραφών είναι αντίθετη με τις αρχές και τους κανόνες μας και παραβιάζει τις σχετικές διατάξεις. Το πλήρωμα θα έπρεπε να παρέμβει άμεσα» δήλωσε η εκπρόσωπος της SWISS.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα 8,6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα – Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού
Έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 4.635 εκατ. ευρώ το 2024 και πρωτογενούς πλεονάσματος 3.920 εκατ. ευρώ το 2023
Στα 8,6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα – Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού
Δωρεάν εξετάσεις σε μαθητές Γυμνασίου – Δράση από το δήμο Θεσσαλονίκης
Θα πραγματοποιηθούν στο φουαγιέ του Δημαρχείου – Πότε θα γίνουν και πώς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι
Δωρεάν εξετάσεις σε μαθητές Γυμνασίου – Δράση από το δήμο Θεσσαλονίκης