Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Γάζα: Από αύριο στις 08:30 η εκεχειρία σύμφωνα με το Κατάρ

Γάζα: Από αύριο στις 08:30 η εκεχειρία σύμφωνα με το Κατάρ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Γιατροί τη Γάζα δήλωσαν ότι ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κόστισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους

Η εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας θα τεθεί σε ισχύ αύριο Κυριακή στις 08:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ στο Χ .

«Όπως συμφώνησαν οι ενδιαφερόμενες πλευρές και οι μεσολαβητές, η εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 08:30 τοπική ώρα», έγραψε ο Μάζεντ αλ Ανσάρι στο Χ.

«Συνιστούμε στους κατοίκους να λάβουν προφυλάξεις, να επιδείξουν τη μέγιστη σύνεση και να αναμένουν τις εντολές επίσημων πηγών», πρόσθεσε.

Παρά την έγκριση της συμφωνίας εκεχειρίας με τη Χαμάς από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ, οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις στον παλαιστινιακό θύλακα.

Γιατροί τη Γάζα δήλωσαν ότι ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κόστισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους που βρίσκονταν σε σκηνή στην περιοχή Μαουάσι, δυτικά της Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα του θύλακα.

Με αυτούς ανέρχονται σε 119 οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς από την Τετάρτη, όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία εκεχειρίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε Στοίχημα: Προβάδισμα με κάλυψη στο 2.30 η Νάπολι

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε οικισμό - Τρεις προσαγωγές