Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τουρκία: Συνελήφθη και ο δικηγόρος του Ιμάμογλου

Ο Πεχλιβάν συνελήφθη βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από την υπηρεσία κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Στη σύλληψη και του δικηγόρου του Εκρέμ Ιμάμογλου, Μεχμέτ Πεχλιβάν, προχώρησαν οι αρχές της Τουρκίας στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση διαφθοράς για την οποία έχει προφυλακιστεί ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

Ο Πεχλιβάν συνελήφθη βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από την υπηρεσία κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος της εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο δικηγόρος του Ιμάμογλου ερευνάται για «ξέπλυμα περιουσιακών στοιχείων που προήλθαν από εγκληματική δραστηριότητα»

Μετά τη σύλληψή του ο Πεχλιβάν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, διαδικασία απαραίτητη για την προσαγωγή του στα γραφεία της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο π΄ρωην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
Ακυρώνει τις συναυλίες της για το καλοκαίρι η Ελευθερία Αρβανιτάκη - Για λόγους υγείας
«Προσωπικοί λόγοι υγείας μου επιβάλουν να ξεκουραστώ και να μείνω εκτός» αναφέρει σε ανάρτησή της
Ακυρώνει τις συναυλίες της για το καλοκαίρι η Ελευθερία Αρβανιτάκη - Για λόγους υγείας