Αναφορά στον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι δεν επέτρεψε να τερματίσουν τη ζωή του.
«Θα τους βομβαρδίσω ξανά “χωρίς αμφιβολία” αν οι υπηρεσίες πληροφοριών καταλήξουν ότι συνεχίζουν το πυρηνικό τους πρόγραμμα», έγραψε στο Truth Social ο Τραμπ για το Ιράν.
Παράλληλα, ο Τραμπ αναρωτιέται για ποιο λόγο ο Χαμενεΐ λέει ότι κέρδισε τον πόλεμο με το Ισραήλ.
«Ήξερα ΑΚΡΙΒΩΣ πού βρισκόταν κρυμμένος και δεν άφησα το Ισραήλ ή τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, μακράν τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες στον κόσμο, να τερματίσουν τη ζωή του. Τον έσωσα από έναν πολύ άσχημο και αδιανόητο θάνατο και δεν χρειάζεται να πει: “Σ’ ευχαριστώ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ!”.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Τραμπ αναφέρει:
«Γιατί ο λεγόμενος “Ανώτατος Ηγέτης”, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, της εμπόλεμης χώρας του Ιράν, να λέει τόσο απροκάλυπτα και ανόητα ότι κέρδισε τον Πόλεμο με το Ισραήλ, όταν γνωρίζει ότι η δήλωσή του είναι ψέμα, δεν είναι έτσι. Ως άνθρωπος μεγάλης πίστης, δεν πρέπει να λέει ψέματα. Η Χώρα του αποδεκατίστηκε, οι τρεις σατανικές Πυρηνικές Τοποθεσίες του ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, και ήξερα ΑΚΡΙΒΩΣ πού βρισκόταν κρυμμένος, και δεν θα άφηνα το Ισραήλ, ή τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, μακράν τις Μεγαλύτερες και Ισχυρότερες στον Κόσμο, να τερματίσουν τη ζωή του. Τον έσωσα από έναν ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, και δεν χρειάζεται να πει “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ”! Στην πραγματικότητα, στην τελευταία πράξη του Πολέμου, απαίτησα από το Ισραήλ να φέρει πίσω μια πολύ μεγάλη ομάδα αεροσκαφών, τα οποία κατευθύνονταν απευθείας προς την Τεχεράνη, αναζητώντας μια μεγάλη μέρα, ίσως το τελικό νοκ-άουτ! Θα είχαν ακολουθήσει τεράστιες ζημιές και θα είχαν σκοτωθεί πολλοί Ιρανοί.
Θα ήταν η μεγαλύτερη επίθεση του πολέμου, μακράν. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, ασχολήθηκα με την πιθανή άρση των κυρώσεων και άλλα πράγματα, τα οποία θα έδιναν πολύ καλύτερες πιθανότητες στο Ιράν για μια πλήρη, γρήγορη και ολοκληρωμένη ανάκαμψη – Οι κυρώσεις ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ. Αλλά όχι, αντ’ αυτού με χτύπησε με μια δήλωση θυμού, μίσους και αηδίας, και αμέσως εγκατέλειψα όλες τις εργασίες για την άρση των κυρώσεων, και όχι μόνο.
Το Ιράν πρέπει να επιστρέψει στη ροή της Παγκόσμιας Τάξης, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν μόνο χειρότερα γι’ αυτό. Είναι πάντα τόσο θυμωμένοι, εχθρικοί και δυστυχισμένοι, και δείτε τι τους έχει αποφέρει – μια καμένη, ανατιναγμένη χώρα, χωρίς μέλλον, έναν αποδεκατισμένο στρατό, μια φρικτή οικονομία και ΘΑΝΑΤΟ παντού γύρω τους. Δεν έχουν καμία ελπίδα, και όλα θα γίνουν χειρότερα! Μακάρι η ηγεσία του Ιράν να συνειδητοποιούσε ότι συχνά παίρνεις περισσότερα με το ΜΕΛΙ παρά με το ΞΥΔΙ. ΕΙΡΗΝΗ!!!»
- Τροχαίο στη Χαλκιδική: Εγκλωβίστηκαν 2 τραυματίες - Πού έγινε
- Νεκρός από αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας - Κονγκό στην Ελλάδα: Από τσίμπημα τσιμπουριού
- Απαγόρευση κυκλοφορίας για πεζούς, ΙΧ επί 24 ώρες σε 4 περιοχές στη Θεσσαλονίκη
- Φωτιές στη Θεσσαλονίκη: Μέτωπα σε 4 σημεία - Μεγάλη μάχη, δίπλα στη Μουδανιών