Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Νετανιάχου: Η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο

Νετανιάχου: Η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με φόντο τα πρόσφατα χτυπήματα στο Κατάρ

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο στην Γάζα έπειτα από τα πρόσφατα αεροπορικά πλήγματα στην Ντόχα.

«Οι τρομοκράτες ηγέτες της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ δεν ενδιαφέρονται για την τύχη των κατοίκων της Γάζας, Εχουν μπλοκάρει τις απόπειρες για κατάπαυση του πυρός για να παρατείνουν επ' αόριστον τον πόλεμο», έγραψε σε ανάρτησή του ο Νετανιάχου στο Χ. «Η εξόντωσή τους θα επέτρεπε την εξάλειψη του κυρίου εμποδίου για την απελευθέρωση όλων των ομήρων μας και το τέλος του πολέμου».

Οι οικογένειες των ομήρων από την πλευρά τους κατηγορούν τον Νετανιάχου ότι είναι «εμπόδιο» για τον τερματισμό του πολέμου στην Γάζας.

«Η επιχείρηση που έγινε στο Κατάρ απέδειξε πέρας κάθε αμφιβολίας ότι ένα εμπόδιο υπάρχει στην επιστροφή των ομήρων και τον τέλος του πολέμου: ο πρωθυπουργός Νετανιάχου. Κάθε φορά που επίκειται η επίτευξη μίας συμφωνίας, ο Νετανιάχου την σαμποτάρει», καταγγέλλεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Φόρουμ των Οικογενειών των Ομήρων.

 Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Άρης: Επιστροφή στις νίκες - Διπλό 1-2 στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του Χιμένεθ

Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα