Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Νεκρός προπονητής της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του σε ναυάγιο στην Ινδονησία

Νεκρός προπονητής της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του σε ναυάγιο στην Ινδονησία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βαλένθια, μετά την είδηση του θανάτου του Φερνάντο Μαρτίν, προπονητή της Β’ ομάδας γυναικών του συλλόγου, καθώς και τριών από τα παιδιά του.

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στη Βαλένθια και στο ισπανικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Φερνάντο Μαρτίν, προπονητή της ομάδας γυναικών της Βαλένθια Β’, καθώς και τριών από τα παιδιά του, σε τραγικό ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ινδονησία.

Όπως επιβεβαίωσαν οι τοπικές αρχές, ο Μαρτίν ταξίδευε με την οικογένειά του σε τουριστικό σκάφος στα νερά του Εθνικού Πάρκου Κομόντο, ανατολικά του Μπαλί, όταν αυτό βυθίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Valencia women&#39;s B team coach Fernando Martín and his 3 children aged 9, 10, and 12 have sadly been involved in a tragic accident. <br><br>Fernando was traveling with his family on a tourist boat that sank in the waters of Komodo National Park, east of Bali in… <a href="https://t.co/AsMZYmfYwo">pic.twitter.com/AsMZYmfYwo</a></p>&mdash; The Touchline | 𝐓 (@TouchlineX) <a href="https://twitter.com/TouchlineX/status/2004917304346198030?ref_src=twsrc%5Etfw">December 27, 2025</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Όπως αναφέρει το SPORT24, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 11 άτομα. Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο ίδιος και τρία από τα παιδιά του, ηλικίας 9, 10 και 12 ετών, ενώ η σύζυγός του και η μικρότερη κόρη τους, ηλικίας 7 ετών, διασώθηκαν.

Η Βαλένθια, με επίσημη ανακοίνωσή της, εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια:

“Η Βαλένθια είναι βαθιά συγκλονισμένη από τον θάνατο του Φερνάντο Μαρτίν, προπονητή της ομάδας γυναικών της Βαλένθια Β’, και τριών από των παιδιών του σε τραγικό ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ινδονησία.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο σύλλογος θέλει να εκφράσει τη στήριξη και τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του στη Βαλένθια, την ομάδα γυναικών της Βαλένθια και της Ακαδημία”.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χιονοθύελλα σαρώνει τη Νέα Υόρκη – Χάος στις μετακινήσεις, δείτε βίντεο

Αυτό είναι το «νησί των δισεκατομμυριούχων» με τη σκοτεινή φήμη