Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψουν αύριο με ειδική πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας οι σοροί των 7 αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Σύμφωνα με το enikos.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης θα απογειωθεί από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας, ένα C-130 για τον επαναπατρισμό των σορών.
Με αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας δύο από τους τρεις τραυματίες
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του αναφέρει ότι αύριο θα μεταφερθούν στην Ελλάδα οι δύο από τους τρεις τραυματίες.
Αναλυτικά:
«Εμείς με το ΕΚΑΒ ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να πάμε αύριο να παραλάβουμε και τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ από το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία. Εν τούτοις, πριν λίγο οι Ρουμάνοι ιατροί, σε νέα μαγνητική που διενήργησαν διεπίστωσαν κάποια επιπλοκή και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν άμεσα. Έτσι εμείς αύριο θα παραλάβουμε κανονικά τους δύο και θα περιμένουμε την εξέλιξη της υγείας του τρίτου για να τον φέρουμε πίσω στην Πατρίδα μας. Το Υπουργείο Υγείας και εγώ προσωπικά είμαστε συνεχώς σε επαφή με τις Ρουμανικές Αρχές για τις λεπτομέρειες».
