Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Τραμπ για κινητοποιήσεις στη Γαλλία: Το Ισλάμ θέλει να καταλάβει μια κάποτε μεγάλη χώρα

Τραμπ για κινητοποιήσεις στη Γαλλία: Το Ισλάμ θέλει να καταλάβει μια κάποτε μεγάλη χώρα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Υποστήριξε ότι πίσω από τις εξελίξεις στη Γαλλία βρίσκεται, κατά την άποψή του, η «ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση»

Αιχμηρή παρέμβαση για τις μαθητικές και φοιτητικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στα social media.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι πίσω από τις εξελίξεις στη Γαλλία βρίσκεται, κατά την άποψή του, η «ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση», απορρίπτοντας την άποψη ότι οι κινητοποιήσεις αφορούν αποκλειστικά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

«Αυτό δεν αφορά τα σχολεία. Πρόκειται για το Ισλάμ που θέλει να καταλάβει μια κάποτε μεγάλη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, δεκάδες χιλιάδες μαθητές λυκείου διαδήλωσαν και σήμερα σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας, πραγματοποιώντας τον τρίτο γύρο κινητοποιήσεων και ζητώντας την ενίσχυση των πόρων για την εκπαίδευση.

Οι γαλλικές Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών συνοδεύτηκαν από περιστατικά βανδαλισμών και τραυματισμούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί αποκλιμάκωση της έντασης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς ρεύμα έως 5 ώρες αύριο δύο περιοχές στη Θεσσαλονίκη
reyma

Τσίπρας : Αν δεν υπήρχε η ΕΛΑΣ ο Μητσοτάκης θα είχε έναν εύκολο περίπατο