Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Δεύτερος θάνατος από τη γρίπη των πτηνών στην Αίγυπτο μέσα σε 48 ώρες

Δεύτερος θάνατος από τη γρίπη των πτηνών στην Αίγυπτο μέσα σε 48 ώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συναγερμός στην Αίγυπτο για τη γρίπη των πτηνών, καθώς καταγράφηκε και δεύτερος θάνατος μέσα σε 48 ώρες

Μια γυναίκα στην Αίγυπτο, η οποία ήρθε σε επαφή με μολυσμένα πουλερικά πέθανε την Τρίτη από το στέλεχος H5N1 της γρίπης των πτηνών, όπως μετέδωσε η κρατική εφημερίδα Αλ- Αχράμ.

Η 30χρονη γυναίκα από την επαρχία Μίνια, νότια του Καΐρου, πέθανε σε νοσοκομείο της πόλης Ασιούτ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας επικαλούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου.

Ο θάνατος της γυναίκας είναι ο δεύτερος εξ αιτίας της νόσου των πτηνών μέσα σε διάστημα δυο ημερών στην Αίγυπτο και ο τρίτος από την αρχή του έτους, όπως σημείωσε η εφημερίδα αλ Αχράμ. Ένα 19χρόνο κορίτσι πέθανε από τη γρίπη των πτηνών τη Δευτέρα, επίσης σε νοσοκομείο της πόλης Ασιούτ στις νότιες επαρχίες της Αιγύπτου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς θα αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά μεταναστών

Skroutz: Θρίαμβος χθες, πάμε δυνατά και σήμερα…