Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Σύλληψη 34χρονου για αρχαιοκαπηλία - Βρέθηκε και όπλο

Σύλληψη 34χρονου για αρχαιοκαπηλία - Βρέθηκε και όπλο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων
Στο πλαίσιο αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (16-02-2017) εντόπισαν στο Νομό Δράμας και συνέλαβαν νεαρό ημεδαπό, για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Πρόκειται για 34χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς και του Νόμου περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία και στην πατρική οικία του συλληφθέντα στους Νομούς Δράμας και Καβάλας, κατά τις οποίες βρέθηκαν έξι (6) νομίσματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του προαναφερόμενου Νόμου, ένα μεταποιημένο πιστόλι και 15 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Σκούπα» για ναρκωτικά στη Ροτόντα – Οκτώ συλλήψεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η κίνηση σήμερα