Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Μάχη με τις φλόγες σε έκταση κοντά στη λίμνη Βιστωνίδα

Μάχη με τις φλόγες σε έκταση κοντά στη λίμνη Βιστωνίδα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούσαν όλο το βράδυ
Με τη συνδρομή, από αέρος, δύο αεροσκαφών Πετζετέλ συνεχίζεται από τις πρώτες πρωινές ώρες η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ των δύο νομών Ροδόπης και Ξάνθης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης, προϊστάμενος του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει επιτευχθεί η οριοθέτηση της πυρκαγιάς η οποία χθες είχε εξαπλωθεί σε μεγάλη έκταση περιφερειακά της λίμνης Βιστωνίδας.

Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της φωτιάς και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή επιχειρούσαν 12 υδροφόρα οχήματα, 38 πυροσβέστες, 24 άτομα σε πεζοπόρα τμήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησαν και χθες το απόγευμα τα δύο Πετζετέλ. Αυτή τη στιγμή, δεδομένης της οριοθέτησης της πυρκαγιάς και της ελλείψης ενεργού μετώπου, έχει αποδεσμευτεί μέρος των προαναφερθέντων δυνάμεων.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς νερό 2 περιοχές της Θεσσαλονίκης - Πότε θα επανέλθει η υδροδότηση

Έκρηξη βόμβας στη Σμύρνη, με τουλάχιστον έξι τραυματίες