Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

«Καθηλωμένο» στη Σαντορίνη πλοίο, λόγω μηχναικής βλάβης

«Καθηλωμένο» στη Σαντορίνη πλοίο, λόγω μηχναικής βλάβης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με καθυστέρηση ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός»
Με καθυστέρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» από το λιμάνι της Θήρας, με 29 επιβάτες και επτά οχήματα, λόγω μηχανικής βλάβης στο μηχανισμό ανέλκυσης της αριστερής άγκυρας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πλήρωμα του πλοίου αναγκάστηκε να κόψει την αλυσίδα, ενώ στο σημείο όπου βρίσκεται η άγκυρα έχει τοποθετηθεί «τσαμαδούρα», προκειμένου στο επόμενο δρομολόγιο να ανελκυστεί εκ νέου.

Το «Διονύσιος Σολωμός», που έχει εφεδρική άγκυρα, επιθεωρήθηκε από το Λιμεναρχείο και τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και αφού λάβει το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας αναμένεται να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Το πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Θήρα - Ίος - Σίκινος - Φολέγανδρος - Κίμωλος - Μήλος - Σίφνος - Σέριφος - Κύθνος - Πειραιάς ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στη 7 το πρωί.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ευκλ. Τσακαλώτος: Λαθος οι εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα - Βρέθηκαν εκατοντάδες πακέτα