Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Προφυλακιστέοι οι 9 Τούρκοι που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική

Προφυλακιστέοι οι 9 Τούρκοι που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι υποστήριξαν με γραπτά υπομνήματα που παρέδωσαν στον ανακριτή
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την διαδικασία απολογιών τους ενώπιον του ανακριτή, οι εννέα Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη, μετά από επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε σπίτια στον Νέο Κόσμο και την Καλλιθέα.

Οι εννέα αλλοδαποί, που οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς στα ανακριτικά γραφεία κατά ομάδες και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσαν γραπτά υπομνήματα στον ανακριτή, με τα οποία αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται και τονίζουν πως «δεν είναι τρομοκρατία η αλληλεγγύη σε αγωνιζόμενους για τα δικαιώματα και την ελευθερία τους».

Μία μικρή ομάδα αλληλέγγυων προς τους εννέα κατηγορούμενους, βρέθηκε και σήμερα στην Ευελπίδων και δήλωσαν την συμπαράστασή τους κρατώντας πανό.

Υπενθυμίζεται ότι οι εννέα, είναι αντιμέτωποι με κακουργηματικού και πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις προμήθειας, κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών και τρομοκρατικές πράξεις παράνομης κατοχής πιστολιών, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών.

Αντιτρομοκρατική ΥπηρεσίαΚαλλιθέαΝέος Κόσμοςσυλλήψεις

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χειροπέδες σε 33χρονο που μετέφερε σχεδόν 7 κιλά ηρωίνης

Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας από σήμερα στη Θεσσαλονίκη