Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ληστεία-μαμούθ πάνω από €1,3 εκατ. από διαμέρισμα στο Βόλο!

Ληστεία-μαμούθ πάνω από €1,3 εκατ. από διαμέρισμα στο Βόλο!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι κατήγγειλε ηλικιωμένος από Βόλο και τι ερευνά η αστυνομία
Το αστρονομικό χρηματικό ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ, καθώς και 400 χρυσές λίρες Αγγλίας κατήγγειλε ηλικιωμένος Βολιώτης ότι του έκλεψαν από το σπίτι του, ενώ βρισκόταν στην Αθήνα.

Συμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καταγγέλλων δήλωσε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ότι οι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του στη λεωφόρο Αργοναυτών του Βόλου, μάλλον τη νύχτα του Σαββάτου και έκλεψαν το πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και τις λίρες που είχε κρυμμένες σε κρυψώνες μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ερευνά την καταγγελία για το κατά πόσον ισχύουν οι ισχυρισμοί του ηλικιωμένου για το τεράστιο χρηματικό ποσό που «φύλαγε» στο σπίτι του, αλλά παράλληλα ερευνάται και από πού μπορεί να προέρχονταν αυτά τα χρήματα.

Πάντως, ο ηλικιωμένος είναι γνωστός στον Βόλο και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Ιδρύματος, το οποίο έχει κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αλ.Τσίπρας: Εκλογές το 2019 - Τι είπε για Σκοπιανό και Τουρκία

Οι αργίες του 2018 – Ξεχάστε τα τριήμερα