Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Νεκρός βρέθηκε ψαράς που αγνοούνταν στην Καβάλα

Νεκρός βρέθηκε ψαράς που αγνοούνταν στην Καβάλα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εντοπίστηκε μετά από έρευνες του λιμενικού
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 63χρονος ψαράς που αγνοούνταν από χθες στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, το λιμενικό της πόλης ενημερώθηκε χθες το βράδυ ότι αγνοείται η τύχη του 63χρονου ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό του σκάφος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το λιμενικό, «άμεσα προς εντοπισμό του 63χρονου, απέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα Α/Κ σκάφη “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” Ν.Κ. 298, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι” Ν.Θ. 977, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV” Ν.Θ. 1071, “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ” Ν.Κ. 957 και το Ε/Γ- λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν.Κ. 300, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.».

Έπετια από τις έρευνες, ο 63χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος στο λιμένα Καβάλας απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ”, το ερασιτεχνικό σκάφος “ΣΑΚΗΣ” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Τι αλλάζει στην κυκλοφορία στη Βενιζέλου λόγω Μετρό

Πώς τα λεμόνια βοήθησαν στην άνοδο της ιταλικής μαφίας!