Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Έπιασαν 30χρονο με πάνω από 23 κιλά κάνναβης

Έπιασαν 30χρονο με πάνω από 23 κιλά κάνναβης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή 23 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 30χρονος εντοπίστηκε να έχει παραλάβει έναν σάκο που περιείχε 22 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 23 κιλών και 134 γραμμαρίων μετά των νάιλον περιτυλιγμάτων. Τον σάκο τον πέταξε, όταν αντιλήφθηκε τον επικείμενο έλεγχό του. Ο 30χρονος επιβιβάσθηκε σε Ι.Χ, προκειμένου να διαφύγει, όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Εκτός από την ποσότητα των ναρκωτικών, κξατασχέθηκε το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα προέκυψαν ως συναυτουργοί του 30χρονου, ένας 33χρονος και ένας 39χρονος υπήκοοι Αλβανίας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και οι οποίοι αναζητούνται.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας. Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Άμεσα μέτρα πρόληψης κατά της επιδημίας ιλαράς ζητά το ΚΕΕΛΠΝΟ

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με σύγκρουση 2 αυτοκινήτων στην Πυλαία