Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις έρευνες για τους ληστές που πυροβόλησαν τον 52χρονο

Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις έρευνες για τους ληστές που πυροβόλησαν τον 52χρονο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο άτυχος επιχειρηματίας συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»
«Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι πυροβόλησαν τον 52χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του, στην Κηφισιά, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Οι δράστες είναι πιθανότατα αλλοδαποί, που μιλούν καλά ελληνικά». Αυτά τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές πηγές σχετικά με την αιματηρή ληστεία, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κηφισιά, ενώ ο επιχειρηματίας συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Οι δύο αδίστακτοι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στην οικία του 52χρονου, ενώ είχαν κάνει προηγουμένως κατόπτευση του χώρου και γνώριζαν, όπως φαίνεται, ότι το σπίτι δεν διέθετε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, όπως συναγερμό ή κάμερες.

Οι κακοποιοί ήταν ιδιαίτερα βίαιοι από τη στιγμή που τους αντιλήφθηκε ο επιχειρηματίας. Όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι του και αντέδρασε μόλις τους είδε, τον χτύπησαν με ένα βαρύ διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, υπό το έντρομο βλέμμα της συζύγου του, η οποία σε κατάσταση σοκ έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά των δύο αδίστακτων κακοποιών. Αμέσως μετά, οι δράστες πυροβόλησαν πισώπλατα τον επιχειρηματία και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στ. Καλαφάτης: Απαιτείται ενιαία φωνή από την κυβέρνηση στις προκλήσεις Ερντογάν

Πάμε Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Γιουβέντους