Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρό 15χρονο αγόρι από ταχύπλοο

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρό 15χρονο αγόρι από ταχύπλοο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Βρέθηκε κάτω από την προπέλα του σκάφους

Τραγικό θάνατο βρήκε 15χρονος αλλοδαπός τουρίστας, όταν έπεσε στη θάλασσα από ενοικιαζόμενο ταχύπλοο και βρέθηκε κάτω από την προπέλα του σκάφους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος, το τραγικό γεγονός συνέβη το απόγευμα νότια των Παξών σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους Αντίπαξους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του νοίκιασε ένα ταχύπλοο σκάφος, στο οποίο ανέλαβε καθήκοντα χειριστή, με συνεπιβάτες τα τρία παιδιά του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 15χρονος έπεσε από το σκάφος μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την προπέλα.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να πρόκειται για ατύχημα, λόγω του κυματισμού στην περιοχή, ενώ η προανάκριση των επιβαινόντων στο ταχύπλοο σκάφος από το Λιμενικό Σταθμό Παξών συνεχίζεται.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, protothema.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ελληνικά τα 5 από τα 10 νησιά με τα πιο πολλά παραλιακά ξενοδοχεία

Μουντιάλ 2018: Το Βέλγιο νίκησε την Αγγλία για το «χάλκινο»!