Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Έργα €840.000 για εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου της αερολέσχης Έδεσσας

Έργα €840.000 για εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου της αερολέσχης Έδεσσας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών – Για «σημαντική αναπτυξιακή προοπτική» μιλά ο δήμος

Βελτιώνονται και εκσυγχρονίζονται οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της αερολέσχης στην Παναγίτσα της Έδεσσας, με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Πρόκειται για ένα έργο με συνολικό προϋπολογισμό 840.000 ευρώ και αφορά την ασφαλτόστρωση του αεροδιαδρόμου.

Ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκφράζει την ικανοποίηση του για τη χρηματοδότηση του έργου, τονίζοντας πως «δημιουργεί σημαντική αναπτυξιακή προοπτική για όλη την περιοχή, καθώς με αυτή την παρέμβαση το αεροδρόμιο Παναγίτσας θα αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό, συμβάλλοντας στη γενικότερη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας».

Παράλληλα ο δήμαρχος, αφού ευχαριστεί όσους συνεισέφεραν στην προώθηση του έργου, κάνει μνεία στην άριστη συνεργασία με την αερολέσχη Έδεσσας, προσθέτοντας πως "εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να εντάξουμε αυτό το σημαντικό έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Τα καταφέραμε".

Η κατασκευή του αεροδιαδρόμου αποτελούσε διαχρονικό αίτημα της Αερολέσχης Έδεσσας και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που υποστηρίζουν πως το έργο θα αναβαθμίσει πέρα από τις αεραθλητικές δραστηριότητες και την τουριστική ανάπτυξη του νομού Πέλλας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό τροχαίο με θύμα γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Μπ. Νετανιάχου στη Βάρνα